Reklam

Güncellenen EN 54-14 Yazı Dizisi

Yangın algılama sistemlerinin projelendirilmesinde referans alınan EN 54-14 standardı 2018 yılının Kasım ayında yenilendi.

EN 54-14 standartlarında yapılan güncellemeleri incelemek için Mavili Elektronik İhracat Satış Müdürü İpek Yavuz Konak tarafından kaleme alınan “Güncellenen EN 54-14 Standardında Yapılan Değişiklikler” yazılarını okuyabilirsiniz.

Mavili Elektronik

Yangın ve gaz algılama sistemleri alanında 1987 yılından beri ürün ve hizmet geliştiren Mavili Elektronik A.Ş. uluslararası standartlara uygun olarak ürettiği, akredite kuruluşlar tarafından onaylı ürünlerini Türkiye dahil, 70’ten fazla ülkede kullanıma sunmaktadır. Akıllı bina teknolojilerine entegrasyon konusunda yenilikçi ve kullanıcı dostu çözümler üreterek günümüz teknolojisini en ileri seviyede kullanan firma, ASELSAN, Hanwha Techwin, Hikvision, Milestone, Qognify, Pelco gibi alanında lider birçok markanın çözüm ortağıdır. Standart ve yönetmelikler hakkındaki tecrübesini hem ürünü geliştirirken hem de sahada uygularken ortaya koyan firma, Ümraniye’de ve Gebze’de bulunan fabrikaları, yedi bölge müdürlüğü ve Moskova temsilciliği ile satış öncesi ve satış sonrasında müşterinin her daim yanındadır.
Başa dön tuşu